Vår verksamhet

Varje vecka samlas vi till olika samlingar och gudstjänster dit du är välkommen. Alla våra samlingar är offentliga och du behöver inte vara medlem i kyrkan för att delta. Ingen anmälan behövs och det kostar ingenting.

Gudstjänst

Välkommen till veckans höjdpunkt! Vi firar som regel gudstjänst varje söndag klockan 11:00. Under sommarmånaden juli träffas vi klockan 10.00 till gudstjänst. Oftast är det vår pastor Josef Häggblad som predikar. För att vår vision ”hela livets kyrka” ska märkas i våra gudstjänster, har vi variation på sång och musik och personer i olika åldrar och med olika bakgrund som medverkar.

Söndagar 11:00

Söndagsskolan "Äventyret"

Följ med in på vår söndagsskola Äventyret! Alla barn mellan 3-12 år är välkomna att vara med. Vi lär oss om Bibelns berättelser genom teater, pyssel, sång och musik. Varje söndag fokuserar vi på en specifik händelse ur Bibeln och vi samlar på oss minnesverser under terminens gång

Söndagar 11:00
Söndagsskolebarn i ring runt en bok

Tonår

Vårt tonårsarbete är gemensamt med Broängskyrkan i Kristinehamn.
Vi har våra träffar varannan gång i Broängskyrkan och varannan gång i Pingstkyrkan. Vi välkomnar dig som går i 7:an och uppåt att vara med i vårt tonårsgäng. En vanlig kväll ser ut så här: fika, gudstjänst och aktivitet. Aktiviteten är olika från vecka till vecka och kan vara allt från korvgrillning i någons stuga till kurragömma eller film i kyrkan.

Fredagar 19:00 - 00:00

Peppad på att haka på?

Använd vår slutna facebookgrupp (som heter TONÅR) för mer information, eller kontakta vår ungdomsledare Viola på Tel: 0730678090

Två par ben och två par converse skor
Ett par händer som håller en Bibel

Bibeln i fokus

Vi fördjupar oss i Bibelns budskap under olika teman. Vår pastor håller som regel i samlingarna men ibland har vi gästtalare. Undervisning, fika och samtal.

Tisdagar 18:30
En kvinna som ber

Bön

Vi lovsjunger och ber tillsammans. Det finns alltid tillfälle till personlig förbön.

Torsdagar 19:00

Kvinnokraft

En gång i veckan träffas ett gäng kvinnor i caféet till samtal, te, skorpa, handarbete, andakt och förbön. Välkommen för en stunds gemenskap tillsammans med andra kvinnor!

Måndagar 18:00

Bön och bönor

Samling för dig som är dagledig. Vi möts till sång, bön, samtal och självklart kaffe med dopp.

En gång i månaden har vi Dagledigträff med start 14:30.

Onsdagar 14:30

LP Frukost

Varje tisdag - torsdag serveras frukost i vår cafélokal. Det finns möjlighet att läsa dagstidningen, samtala och värma sig. Vi läser ur en andaktsbok och ber för dagen.

Tisdag - Torsdag 09:00-11:00

Förskolan Lustgården

Lustgården är vår fristående förskola med Pingstförsamlingen i Kristinehamn som huvudman. Vår förskola har en kristen profil som bl.a. innebär att vi värnar om vårt kulturarv samt står för kristna värderingar där alla människors lika värde är en av grundstenarna. Det finns inga krav på föräldrar och barn att dela vår tro, utan alla barn i kommunen är välkomna

Vill du veta mer?
Besök Lustgårdens hemsida eller ring förskolan:tel. 0550-145 66

Besök Lustgårdens hemsida
En flicka på en sparkbil

Pingstkyrkans Second Hand

Butiken ägs och drivs av Pingstkyrkan i Kristinehamn. När du handlar eller skänker varor så bidrar du både till att minska belastningen på miljön och att hjälpa människor med stora behov i Sverige och världsvida!

Läs mer om second hand
Bild på