Vår verksamhet

Varje vecka samlas vi till olika samlingar och gudstjänster dit du är välkommen. Alla våra samlingar är offentliga och du behöver inte vara medlem i kyrkan för att delta. Ingen anmälan behövs och det kostar ingenting.

Gudstjänst

Välkommen till veckans höjdpunkt! Vi firar som regel gudstjänst varje söndag klockan 11:00. Under sommarmånaden juli träffas vi klockan 10.00 till gudstjänst. Oftast är det vår pastor Josef Häggblad som predikar. För att vår vision ”hela livets kyrka” ska märkas i våra gudstjänster, har vi variation på sång och musik och personer i olika åldrar och med olika bakgrund som medverkar.

Nu när vi inte träffas som vanligt hittar du våra Gudstjänster på vår Youtube!

Söndagar 11:00

Söndagsskolan "Äventyret"

Följ med in på vår söndagsskola Äventyret! Alla barn mellan 3-12 år är välkomna att vara med. Vi lär oss om Bibelns berättelser genom teater, pyssel, sång och musik. Varje söndag fokuserar vi på en specifik händelse ur Bibeln och vi samlar på oss minnesverser under terminens gång.

Söndagar 11:00
Barn läser i barnens bibel
ungdomar sitter på en trappa

Tonår

Vårt tonårsarbete är gemensamt med Broängskyrkan i Kristinehamn. Vi har våra träffar varannan gång i Broängskyrkan och varannan gång i Pingstkyrkan. Vi välkomnar dig som går i 7:an och uppåt att vara med i vårt tonårsgäng.
En vanlig kväll ser ut så här: fika, gudstjänst och aktivitet. Aktiviteten är olika från vecka till vecka och kan vara allt från korvgrillning i någons stuga till kurragömma eller film i kyrkan.

Fredagar 19:00-00:00

Peppad på att haka på?

Använd vår slutna facebookgrupp (som heter TONÅR) för mer information, eller kontakta vår ungdomsledare Viola.

Mobil: 0730678090

En man som håller i en bibel

Bibeln i fokus

Vi fördjupar oss i Bibelns budskap under olika teman. Vår pastor håller som regel i samlingarna men ibland har vi gästtalare. Undervisning, fika och samtal.

Tisdagar 18:30
Folk sitter och ber

Bönesamling

Vi lovsjunger och ber tillsammans. Det finns alltid tillfälle till personlig förbön.

Torsdagar 19:00

Kvinnokraft

En gång i veckan träffas ett gäng kvinnor i caféet till samtal, te, skorpa, handarbete, andakt och förbön. Välkommen för en stunds gemenskap tillsammans med andra kvinnor!

Måndagar 18:00 - 20:00

Bön och bönor

Samling för dig som är dagledig. Vi möts till sång, bön, samtal och självklart kaffe med ”dopp”.

En gång i månaden har vi Dagledigträff med start 14:30.

Vilande tills pandemin helt försvunnit.

Onsdagar 10:00

LP-frukost

Varje tisdag - torsdag serveras frukost i vår cafélokal. Det finns möjlighet att läsa dagstidningen, samtala och värma sig. Vi läser ur en andaktsbok och ber för dagen.

Tisdag - Torsdag 09:00-11:00